top of page
  • Foto van schrijverJanine Veerman I Praktijk ViaMea

Wat is Psychodynamische therapie?Psychodynamische therapie is een effectief bewezen psychotherapie, waarbij er gecombineerd gewerkt wordt met verschillende technieken om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw hulpvraag. Op mijn site zal ik blogs gaan posten met uitleg over deze technieken:


✧ EMDR therapie

✧ hypnotherapie

✧ rouwverwerking

✧ delenwerk (ego-state, voice dialogue)

✧ psycho-educatie

✧ cognitieve therapie (RET, NLP)

✧ regressietherapie

✧ innerlijk kindwerk

✧ systemische therapie (opstellingen)

✧ relatietherapie

✧ lichaamsgerichte therapie


De hulpvraag (en de persoon die hem stelt) benader ik, als psychodynamische therapeute, altijd in zijn geheel. Mentaal, emotioneel, somatisch en spiritueel. Dus de manier waarop je denkt en wat je gelooft, welke gevoelens er spelen, hoe en wat je ervaart in je lijf en wat je zingeving is in je leven. Een probleem is immers nooit alleen maar mentaal bijvoorbeeld.


Je leven is een doorlopend proces, waarbij je allerlei dingen meemaakt die jouw ontwikkelen beïnvloeden. Soms loop je vast door iets wat gebeurd of gaande is. Ik help je hier dan doorheen te komen, waarna je je eigen proces weer zelf kunt voorzetten.


Wil je meteen meer lezen over de verschillende technieken en werkwijze, neem dan een kijkje op mijn site: www.praktijkviamea.nl. 

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page