top of page
Praktijk ViaMea, Janine Veerman, therapie en coaching Hoorn, vergoeding mogelijk

Janine Veerman

"Be your own reason to smile"

Vanaf deze plek zal ik wat meer over mezelf vertellen en een overzicht geven van mijn loopbaan. Ik ben geboren in een klein dorp en woon nu alweer heel wat jaren in Hoorn. Ik deel mijn huis met mijn partner en onze twee kinderen. Ik kan genieten van verhalen (boeken, films, series), wandelen in het zonnetje, (bord)spelletjes spelen en lekker (uit)eten. Verder zou ik mezelf omschrijven als ambitieus, warm, analytisch, toegewijd, geduldig, gestructureerd, duidelijk, begripvol en creatief. 

Meer over mij

augustus 2003 - juni 2008

november 2007 - heden

september 2016 - juli 2021

oktober 2020 - heden 

Met mijn diploma Pabo op zak had ik behoefte aan meer kennis op het gebied van leerlingen met bijzondere onderwijsbehoefte en ben ik de Master Special Educational Needs gaan volgen aan de Fontys in Amsterdam. 

Tegelijkertijd met de Master SEN ben ik gestart met werken binnen het speciaal basisonderwijs in Hoorn. Dit heb ik met veel plezier 12,5 jaar gedaan. Toen was het tijd voor verandering en verdieping. Ik kon het onderwijs nog niet helemaal loslaten en ben naast mijn praktijk aan het werk als intern begeleider op een basisschool in Hoorn.

Na verschillende bijscholingen (NLP in de klas, intuïtieve ontwikkeling, trauma sensitief onderwijs, Positive Behaviour Support - PBS, Micheala Concept, EDI, Rots en Watertrainer, NT2, EHBO en BHV) kwam in 2016 de opleiding Psychodynamisch therapeute op mijn pad. Deze heb ik gevolgd aan de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel. In diezelfde periode ben ik moeder geworden van mijn mooie dochter.

In oktober 2020 heb ik me als zzp therapeute aangesloten bij Praktijk Hoogewerf, wat een mooie samenwerking heeft voortgebracht. In die tijd is ook mijn prachtige zoon geboren. Daarnaast ben ik in mei 2022 begonnen met een praktijk voor mezelf, waarin ik mezelf de mogelijkheid geef alles te kunnen inzetten wat ik in me heb. De zoektocht naar ontwikkeling en vernieuwing blijft altijd en heb die gevonden in de verdiepende opleidingen: EMDR (bij BiVT), Dwang (Hupper) en Vitaliteitscoaching (Civas). 

bottom of page