top of page

Tarieven en vergoeding

Tarieven

Individuele therapie:

Regulier tarief 95 euro per sessie (gemiddeld een uur)

Zakelijk tarief 110 euro per uur

Een sessie duurt meestal één uur en zal alleen langer duren in overleg. Alle behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.

Voor trainingen staat de informatie op de website en zijn er mogelijkheden voor zakelijke trajecten. Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een offerte neem gerust contact op.

Praktijk ViaMea, Janine Veerman, therapie en coaching Hoorn, vergoeding mogelijk
Praktijk ViaMea, Janine Veerman, therapie en coaching Hoorn, vergoeding mogelijk
Praktijk ViaMea, emdr therapie Hoorn, hypnotherapie Hoorn, rouwverwerking Hoorn, hulp bij burnout, hulp bij postnatale depressie, draagkracht training, vitaliteitscoach, Hoorn, Blokker, West Friesland, Janine Veerman

Vergoedingen

Individuele therapie kan deels worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit betekend dat het niet ten laste komt van het eigen risico. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig. Of en hoe hoog de vergoeding is, hangt af van uw pakket. Dit kunt u nakijken of navragen bij uw zorgverzekeraar.

 

Zorgverzekeraars vergoeden (in de meeste gevallen) geen coaching, trainingen/cursussen of relatietherapie. Wellicht is er financiële ondersteuning mogelijk via: je werkgever, de Arbodienst, de Belastingdienst, het UWV of via de gemeente. Wanneer er geen mogelijkheid tot vergoeding is, kan het zinvol zijn te kijken bij de mogelijkheden om de kosten op te geven bij de belastingdienst.

bottom of page