top of page

Vitaliteitscoaching

'Put yourself at the top of your to-do list.'

De missie is een disbalans bij mensen en organisaties verhelpen. Eerst zal ik het energie- en vitaliteitsniveau in kaart brengen (zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel) en vanuit daar opzoek gaan naar het energielek.  Daarbij geef ik dan adviezen, oplossingen, inzichten en handvatten om aan te slag te gaan met vitaliteitsbevordering.

Vitaliteits-
coaching

Een investering in jezelf!

Een individueel coaching traject waarbij je werkt aan je vitaliteit om zo optimaal mogelijk alles uit je leven te kunnen halen. Vaak gecombineerd met psychodynamische therapie technieken.

Hulp bij stress en burn-out

Je weer vitaal, krachtig en jezelf voelen. Eerst richten we ons op het herstellen van je energie. Wanneer je je vitaal sterk genoeg voelt, gaan we ook aan de slag met de oorzaken van je burn-out, zodat een terugval wordt voorkomen.

Trainingen en cursussen

Werken aan vitaliteit en welzijn kan ook uitstekend binnen een groep. Houd de website en social media in de gaten voor trainingen, cursussen en workshops. Lees ook de blogs, met informatie om zelf aan je vitaliteit te werken.

Bedrijven en organisaties

Investeren in de vitaliteit en weerbaarheid van het team is een must binnen iedere organisatie. Het vergroot duurzaam het werkplezier en werkprestaties van werknemers. Zowel individuele trajecten als teamtrainingen.

Vitaliteitscoach, hulp bij burn-out Hoorn

Focuspunten

Binnen het herstellen en/of vergroten van je vitaliteit richten we ons op de volgende onderwerpen: voeding en stofwisseling, balans in inspanning en ontspanning, rust en slaap, zelfkennis en lichaamsbewustzijn, relaties en omgeving, conditie en beweging, ritme, gedachtenpatronen en de manier waarop je omgaat met stress.

Individueel of Groep

Het is altijd mogelijk om 1 op 1 met mij te werken, maar er worden ook trainingen aangeboden in groepsverband. Het voordeel van een groep is dat je kunt leren van elkaars ervaringen, ideeën, gedachten en gevoelens. Dit zorgt voor erkenning, verdieping en verrijking van het proces. Een groep stimuleert, motiveert en ondersteunt elkaar. 

Vitaliteitscoach, hulp bij burn-out Hoorn
Support Group Meeting

Bedrijven/organisaties

Een team binnen een organisatie of bedrijf leent zich uitstekend voor groepstraining. Daarnaast is het van groot belang om te investeren in de vitaliteit van het team, want vitale mensen werken productiever, verzuimen minder en genieten meer van hun werk. Zo is een training of workshop gericht op het vergroten van de vitaliteit, waardoor mensen gezonder in hun werk (blijven) staan!

Ervaringen

"Bedankt voor de training en jouw geduld, begrip en emotionele betrokkenheid. Begin dit jaar had ik me voorgenomen om meer tijd in mezelf te investeren en mijn persoonlijke ontwikkeling. Deze training was echt een cadeautje! Ik adviseer andere organisaties zeker om het ook in een groep te doen, het vergroot begrip in elkaar.

- L.H. 26 jaar

Name, Title

bottom of page